El DHUB, amb els nous projectes

El centre del disseny de Barcelona ha participat en la creació de la primera col·lecció de mitjons Socks Leagu

El Disseny Hub Barcelona participa en el procès de creació de la primera col·lecció de mitjons Socks League. La sèrie està inspirada, en part, en la col·lecció del Museu Tèxtil i D’Indumentària.

Passat i futur conflueixen en harmonia en aquesta col·lecció que es nodreix de peces prêt à porter amb soport tècnic, conformada per un
centenar de models, alguns dels quals són reedicions o estan inspirats en mitjons del segle XVII i XVIII els quals formen part del fons del Museu Tèxtil i D’Indumentària.

Barcelona continua sent competitiva dins el camp del disseny, amb la premissa clara de donar un valor al patrimoni històric i la capacitat D’impulsar una creació D’avantguarda. El DHUB amb aquesta col·laboració incideix en aquesta idea i alhora continua recolzant els nous projectes del disseny català.

La idea és doblement innovadora. Per una banda és la primera vegada que els mitjons de la col·lecció del Museu Tèxtil i D’Indumentària estimulen L’enginy D’un creador, i per L’altra, es desenvolupa el concepte de col·lecció de mitjons, un fet no gaire habitual dins L’àmbit del prêt à porter.

Aquesta col·lecció és un fidel reflex del que segons L’imaginari col·lectiu considerem com a estil català, un ideari que aglutina calificatius com: atreviment, eclecticisme, funcionalitat i innovació.

Jorge Zuazo

El dissenyador de moda Jorge Zuazo va estudiar moda a Barcelona a L’Escola D’Arts i Tècniques de la Moda i al BA Honours Fashion Design per la Universitat de Southamton.

En el període 1993 -2008 funda i treballa com a Director Creatiu de Giménez&Zuazo ?col·lecció d’autor- i BOBA?col·lecció clarament comercial, omple de color i sense trascendentalismes- , ambdues de dona, amb una àmplia presència al mercat nacional i internacional. Empresa guardonada per la Cambra de Comerç de Barcelona amb el Premi a la Millor Trajectòria l’any 2006.

Apart de preparar el llançament de la col·lecció Socks League, actualment compagina la seva labor docent en escoles de Disseny – IED, ESDI i ELISAVA- amb col·laboracions per a empreses ?Josep Font, Intachable, Tres Tintes, Barri Sant, Cora.

Etiquetes: