El DHub presenta “SOM AQUÍ! Les dones en el disseny

Una exposició que reivindica el paper de les dones en el món del disseny

Redacció.- Demà dimecres 4 d’octubre a les 12h, el Disseny Hub Barcelona (DHub) presenta “Som aquí! Les dones en el disseny. 1900-Avui”, una exposició que reivindica el paper de les dones en el món del disseny i que es podrà veure al DHub del 5 d’octubre al 7 de gener. La mostra, produïda pel Vitra Design Museum i ampliada per l’equip de col·leccions del DHub, ofereix un estudi crític sobre els èxits i les condicions de treball de les dissenyadores. L’aportació del DHub visibilitza el treball de les dissenyadores del país.

A la roda de premsa de presentació, que tindrà lloc a l’Espai A del DHub, intervindran Xavier Marcé, comissionat de Cultura i Indústries Creatives; José Luis de Vicente, director artístic del DHub; Mateo Kries, director del Vitra Design Museum; Viviane Stappmann, comissària de l’exposició del Vitra Design Museum; i les comissàries de l’ampliació feta pel DHub: Teresa Bastardes, Isabel Cendoya i Isabel Fernández del Moral. Tot seguit es farà una visita a l’exposició. A les 11,30h es farà una foto amb les dissenyadores.

Abans d’aquesta roda de premsa, el FAD presentarà en una roda de premsa al mateix lloc l’exposició “El millor disseny de l’any”, que recull uns 400 projectes de tres àmbits diferents: art, arquitectura i interiorisme, i disseny gràfic i comunicació visual.