El dibuixant Andrés Palomino passa al paper el quart volum de 'Las crónicas PSN'

El llibre es posa a la venda el 15 d'abril, coincidint amb el Saló del Còmic

El quart volum recopilatori de ‘Crónicas PSN’, l’exitosa tira còmica diària publicada de dilluns a divendres en línia, es posarà a la venda a partir del 15 d’abril, coincidint amb el Saló Internacional del Còmic de Barcelona. El recopilatori es podrà adquirir en exclusiva a l’estand d’Autoeditors, compartint espai amb les editorials Azacomic, Letrablanka i altres editors independents.

Les ‘Crónicas PSN’ es publiquen en línia diàriament des d’abril de 2008. Escrites i dibuixades per Andrés Palomino, relaten les aventures quotidianes d’un grup real d’amics de l’autor, d’edats compreses al voltant de trenta anys, aficionats als jocs de rol, als còmics, als videojocs, al cinema i a la subcultura. Amb més de 700 tires publicades en línia, la saga ja compta amb tres volums recopilatoris en paper, autoeditats el 2008, 2009 i 2010.

La història s’ha publicat en l’edició digital del diari 20 minutos i compta amb una gran repercussió en les xarxes socials, amb més de 1.000 fans al Facebook, 1.400 subscriptors i més de 4.000 visites diàries.

Què conté el llibre?

Les 150 tires publicades en línia durant el 2010
La minisaga inèdita “Luli i Andrés a Normo Cómics”
Pròleg escrit per l’autèntic Pablo
Il.lustracions participants del concurs “supergrup PSN”
Col·laboracions inèdites de Manuel Bartual, Morán, Pedro Villarejo, Laurielle i Raúl Sazalar

L’autor

Andrés Palomino, àlies Blip (Barcelona, 1978) és guionista de TV i compagina la seva feina en programes infantils amb la seva filantròpica tasca de dibuixant de còmics a internet. Es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a Barcelona i va estudiar Direcció Cinematogràfica a Buenos Aires. Ha escrit i dirigit curtmetratges, documentals i videoclips, i és dibuixant i il.lustrador autodidacta. Actualment també exerceix d’humorista en els escenaris, traslladant el seu humor als seus monòlegs.

Etiquetes:
,