El Disseny Hub Barcelona obre les seves portes

Una nova plataforma pel món del disseny

El Disseny Hub Barcelona obre les seves portes amb L’objectiu D’esdevenir un espai, D’una banda, de diàleg i crítica orientat als professionals del món del disseny, i, de L’altra, de difusió D’aquesta disciplina entre el públic en general.

Aquest nou espai es constitueix amb el patrimoni de les col·leccions de tres museus: el de les Arts Decoratives, el Tèxtil i D’Indumentària i el Gabinet de les Arts Gràfiques.
Mentre que es construeix la seu definitiva a la plaça de les Glòries, que es preveu inaugurar L’any 2011, el Disseny Hub Barcelona s’instal·la de manera temporal a dues seus: el Palau del Marquès de Llió (Montcada, 12) i el Palau Reial de Pedralbes (Diagonal, 686).
El Palau del Marquès de Llió acull les exposicions temporals, les galeries D’estudi ?que són una nova forma D’apropar-se a les col·leccions que s’adreça a persones especialistes ?, les activitats temporals i un centre de documentació.
Per la seva part, el Palau Reial de Pedralbes allotja les exposicions permanents del Museu de les Arts Decoratives ?De L’objecte únic al disseny de producte? i del Museu Tèxtil i D’Indumentària ?El cos vestit’.

Dues noves exposicions
A banda de les exposicions permanents, a la seu DHUB Montcada (Palau del Marquès de Llío) es poden visitar ara dues exposicions temporals. La primera, que es pot veure fins al 24 de maig, és ?Turisme. Espais de ficció?, una aproximació a la realitat de la primera activitat econòmica mundial.
Alhora, aquesta seu també inaugura la primera galeria D’estudi, que és una selecció de cartells espanyols del segle.

Etiquetes: