El Duo Floret torna al SAT! amb la primavera i inaugura amb una degustació de vinagretes

Hi porten el seu darrer espectacle, 'Pincha pero no mata'

Després de L’èxit obtingut a principis de temporada, el SAT! Teatre de Barcelona torna a programar dijous amb ‘Pincha pero no mata’ del Duo Floret, un viatge a partir D’històries plenes D’humor, acompanyades per la música i els jocs D’un “loop station”.

Els argentins Daniel Pellegrinet i Joaquin Daniel es van conèixer fa anys durant el rodatge D’un anunci D’amanides Florette, a partir D’aquest fet neix, amb el temps, el Duo Floret, un duet musical i teatral que interpreta cançons i històries divertides en un espectacle que parla dels estrangers, del que s’enyora, es descobreix, es malinterpreta… Diàlegs, monòlegs, música bona i diversió amb L’objectiu de fer oblidar maldecaps i passar una molt bona estona.

‘Pincha pero no mata’ es va estrenar el dijous 22. Després de cada espectacle, s’ofereix una degustació de vinagretes amb amanida, per celebrar la primavera i els enciams que van fer que es coneguessin els dos components de la companyia.

Joaquin Daniel és conegut pels seus papers a L’obra de teatre ‘L’Amèrica’ D’Edward Hopper o a les sèries televisiva ‘Ventdelplà’ o ‘Infidels’. Daniel Pellegrinet és un compositor, cantant i música multi-instrumentalista que, juntament amb un aparell de “loop station” interpreta i programa temes en directe convertint-se en un autèntic home-orquestra postmodern.

El Duo Floret es van donar a conèixer la temporada passada a la Sala Almazen amb L’espectacle Superficial World Tour on va prorrogar degut a L’èxit de públic.

Etiquetes: