El festival ALCOOLS arriba a la Seca per embriagar-nos de recitals

Els Alcools són Sílvia Bel, Enric Casasses, Joan Margarit, Feliu Formosa, Sebastià Alzamora i Josep Pedrals, entre d’altres

ALCOOLS és una ronda multidisciplinar de tres mesos –del 10 de febrer al 18 d’abril de 2015– protagonitzada per poetes de diferents generacions i de primer nivell, en un tàndem màgic, popular i d’alt voltatge. Són els ALCOOLS, fórmula que cura i que embriaga, tot fent referència a un dels grans llibres de tots els temps, l’Alcools de Guillaume Apollinaire.

Sota la direcció d’Andreu Gomila, ALCOOLS tracta de visualitzar el bon moment que viu la poesia catalana i fer-la accessible a tothom, tot seguint la línia marcada en altres èpoques, com la Nova Cançó, a banda d’establir lligams entre intèrprets, músics i poetes. L’objectiu de les propostes és apropar la poesia a la gent a través de formats transversals i incloents, tot fent servir eines populars com la música. 

Tal i com diu el director del festival, Andreu Gomila: “Els poetes d’ALCOOLS són una tria del millor que qualsevol lector pugui tenir a casa seva. I ara, a més, de prop, cara a cara, els podrà escoltar. Durant gairebé tres mesos podrà acudir a La Seca, la nova casa dels poetes, per trobar veus que ja coneix i, alhora,descobrir noves veus que potser desconeixia.