El festival Anòlia arriba a Igualada

Igualada programarà música en directe del 8 al 28 de juliol

La renovada cita d’Igualada engegarà el dia 8 de juliol i s’allargarà fins al 24 de juliol. Precisament el cap de setmana del 21 al 24 de juliol se celebraran amb tres nits de concerts als Jardins de la Sala: dijous 21 hi actuarà Manel, divendres 22 El Petit de Cal Eril i Albert Pla, i dissabte 23 Animal i Oques Grasses. Tres nits intenses per convertir Igualada en la protagonista dels festivals d’estiu de la Catalunya Central. El diumenge 24 l’Anòlia Xics aposta per l’espectacle Rolf & Flor a Londres de The Pinker Tones. Les entrades i abonaments pel festival ja estan a la venda al web de Codetickets.

A més, l’Anòlia a la Fàbrica 2016 apostarà per la música en directe gratuïta a Igualada, amb l’igualadí Enric Verdaguer el dijous 14 de juliol. També hi actuaran Quico Tretze i Obeses (15 de juliol) i Red Pèrill i El Niño de la Hipoteca (16 de juliol). Els concerts de l’Anòlia a la Fàbrica se celebraran a la Igualadina Cotonera.

L’Anòlia coincidieix el dissabte 9 de juliol amb l’European Balloon Festival 2016, que juntarà a l’Avinguda Catalunya a la Companyia Elèctrica Dharma i als Comediants. La Dharma farà el concert que clourà la gira de celebració dels 40 anys de carrera del grup, i s’aturarà de manera indefinida.