El Festival BarnaSants porta per primera vegada Eduard Iniesta a València

I el divendres 19 de febrer al Casinet d’Hostafrancs serà la presentació a Barcelona

Redacció.- Divendres 12 de febrer a les 19.45 hores a l’Octubre CCC de València dins del marc del Festival BarnaSants, el guitarrista i cantant Eduard Iniesta es presenta per primera vegada a la ciutat de València i amb el seu 10è CD, Trajecte Animal (Discmedi). Es tracta d’un disc trencador, d’essència rockera i fet a 4 mans amb el seu germà Xavier.
Amb Trajecte Animal, Eduard Iniesta vira cap a un rock contundent i alhora sofisticat, orgullós de les influències i que posa l’accent en el so del pes de la seva guitarra elèctrica. Tot per cantar amb veu gairebé parlada, cròniques urbanes sobre temes com el parany dels somnis, la demència o el desig.
Pel concert del divendres, Eduard Iniesta vindrà acompanyat del seu germà Xavier que a més de ser el lletrista acompanyarà amb segones veus i harmònica. Tanmateix, el CD i el vinil que van veure la llum el passat 20 de novembre, podem escoltar la banda sencera a més dels germans Iniesta a Àlex Tenas (bateria de Jarabe de Palo), Cristina Membrive (baix elèctric) i Gerard Nieto (Hammond).
Produït per ell mateix i assistit per Dani Vega de Mishima, Trajecte Animal, és un treball de qui es reconeix com un trajecte visceral de vivències, experiències, concerts i sobretot, molta carretera.