El Festival Circ Cric creix i la Fira d’espectacles i activitats es celebrarà en dues jornades

La Fira creix i passa a celebrar-se en dos dies intensos: la primera jornada el 17 d’abril i la segona el 15 de maig

El Festival Circ Cric creix any rere any, i es per això que cada cop som espectadors de més espectacles i més activitats. Enguany, la Fira d’espectacles i activitats creix i es celebrarà en dues intenses jornades: la primera jornada serà aquest 17 d’abril, i un segon tast que es farà el 15 de maig.

Aquesta primera jornada del 17 d’abril serà molt especial, ja que es dedicarà a l’art del funambulisme. Oliver Zimmermann, que ja ha passejat pels cels de ciutats com Londres o Bilbao, travessarà el cel del circ d’una forma mai vista fins ara.

Es presentarà el conte FUNÀMBULUS d’Àlex Tovar i Àfrica Fanlo. Els autors explicaran el conte i tractaran de traslladar als oients sobre la corda.

Durant aquesta primera jornada de la Fira d’activitats i espectacles, el mestre de cerimònies, Pep Callau, acompanyat de Lluís Rodríguez, també presentarà tallers i activitats -El bosc també és un circ, Vine i vola, La victòria de les mil cares, Pessic de circ, Jocs de natura, i Taxeks- i espectacles -Toti Toronell, Pere Hosta i Tortell Poltrona, Los Galindos, Mr. Vita, Cia Sifó, En Diciembre, i Ricky el professor de tenis-.

El Circ Cric reunirà a la seva carpa i als exteriors una mostra d’espectacles de circ de tota mena i mida, tallers, jocs, contes, música, petites passejades… Una festa per a tota la família.

En aquestes jornades de circ al Montseny, els assistents més petits podran gaudir d’una passejada per la natura plena d’acròbates, malabaristes i funambulistes; participar en un taller de maquillatge; jugar i experimentar en espais espacialment dissenyats, jugar en plena natura amb el circ com a fil conductor i moltes altres activitats i espectacles.