El Festival de Bayreuth (Alemanya)continuarà a Barcelona amb 5 funcions més al Gran Teatre del Liceu

Les directores del Festival de Bayreuth, Katharina i Eva Wagner, besnétes del compositor, garanteixen la qualitat del Festival

El Festival de la ciutat de Bayreuth, creat per Richard Wagner L’any 1876 s’inaugura demà dimecres 25 de juliol i finalitza a finals D’agost. Des D’aleshores ha sortit en comptades ocasions, en una de les quals, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona el va acollir L’any 1955. Ara, per segona vegada, el Liceu ha estat escollit pels responsables del Festival. Això fa que L’excepcional sortida del Festival de Bayreuth al Gran Teatre del Liceu de Barcelona sigui un esdeveniment musical europeu de primer nivell.

Per a Barcelona, ciutat de gran afició wagneriana, significarà el tret de sortida dels actes de celebració del Bicentenari Wagner que es realitzarà durant tota la temporada 2012-2013.

Més de 200 intèrprets, seleccionats entre els millors músics D’orquestra i cantants de cor D’Alemanya, garanteixen la qualitat de les tres òperes. El repartiment de luxe format pels directors D’orquestra habituals de Bayreuth i els solistes de gran prestigi internacional seran els intèrprets de les tres òperes de Richard Wagner (L’holandès errant, Lohengrin i Tristan und Isolde) que es representaran en versió concert al Gran Teatre del Liceu durant el Festival Bayreuth els primer dies de setembre de 2012 (1, 2, 4, 5 i 6 de setembre).