El festival de fotografia analògica "Revela't" celebra la seva 4a edició

Revela't és el primer festival de fotografia analògica del món

A Vilassar de Dalt, prop de Barcelona, durant els tres caps de setmana que van des del 20 de maig fins al 5 de juny de 2016 es podrà gaudir dels millors continguts en fotografies analògiques a través de 50 exposicions amb reconeguts fotògrafs de prestigi nacional i internacional com Antonio Alay, Iwona Aleksandrowicz, Francesc Arnó, Soren Berenguer,etc.

El festival també ha programat per a aquesta quarta edició 4 tralles; “La meta es el camino” amb Juanan Requena, “Creación de portfolios fotográficos” amb Julián Ochoa i dos de Burut Peterlin. A més, hi haurà una atractiva fira comercial amb prop de 21 carpes repletes de productes fotogràfics tant actuals com vintage, el Foto Mercado on 12 artistes mostraran les seves obres analògiques i Zinematik, una mostra amb tota una col·lecció de mecanismes i objectes pre-cinematogràfics.

Els aficionats a la fotografia que vulguin intercanviar imatges seves amb la resta de visitants també podran participar en la 8a edició del Picsharing Barcelona i els qui vulguin podran ser retrats en el Plató fotogràfic de Xavier Gómez.