El Festival de la Veu de Banyoles presentarà la seva programació el 13 de maig

Les veus de Mayte Martín, Sanjosex, i Guillem Roma i Judit Neddermann estan confirmades al (a)phònica de Banyoles

El Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, avança alguns dels noms que formaran part del cartell de la 13a edició, que tindrà llos del 24 al 26 de juny. Es tracta de la cantautora i cantaora Mayte Martín, i dos concerts a la Barca Tirona: el cantautor de La Bisbal d’Empordà Sanjosex, i el duo entre Guillem Roma i Judit Neddermann. Les entrades per a aquestes actuacions es posaran a la venda el dijous 28 d’abril. El Festival presentarà tota la programació el proper 13 de maig amb una festa de presentació al Claustre de Monestir de Sant Esteve que comptarà amb el primer concert de Manel preestrenant el nou disc, “Jo competeixo”.

Considerada com una de les grans renovadores de l’escena flamenca del país, la cantaora Mayte Martín ha demostrat que és capaç de traspassar les fronteres del flamenc i endinsar-se amb naturalitat en altres estils, com els boleros. Ara, explora la faceta cantautora, sota la qual, lentament i a cop de vivència, ha anat gestant el seu projecte més personal, “Tempo Rubato” que presentarà oficialment al Festival, el divendres 24 de juny a les 23h a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles.

També en el marc de l’estany s’han programat dos concerts a la Barca Tirona. Per una banda, el del cantautor bisbalenc Sanjosex. Amb quatre discos editats, la veu i la guitarra de Carles Sanjosé repassarà les cançons del seu últim àlbum i d’anteriors treballs, en què plasma escenaris i reflexions quotidianes. Amb la vista posada a un paratge natural de llums, colors i matisos canviants, i l’ambient distès i reduït que caracteritza els concerts en aquest espai, el públic podrà viure aquesta experiència musical i sensorial el divendres 24 de juny a les 20:30h.

L’altre concert de la Barca Tirona, anirà a càrrec de Guillem Roma i Judit Neddermann, dos artistes de gran personalitat que han decidit ajuntar les seves veus i les seves cançons en ocasions especials. El concert tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 20:30h.