El Festival de Música Antiga passeja pel Barri Gòtic i la Ribera aquest cap de setmana amb el Fringe

El Fringe és una trobada D'intèrprets D'arreu D'Europa que es celebra des de fa 12 anys

El XXXI Festival de Música Antiga de Barcelona, que va inaugurar José Luis González Uriol el passat 19 D’abril, continua aquest cap de setmana amb el Fringe.
Aquesta popular reunió de públic i intèrprets, que s’ofereix des de fa dotze anys en el marc del festival.
Joves intèrprets D’arreu D’Europa es reuneixen amb els catalans, en alguns dels casos entrellaçats dins dels seus propis conjunts, per oferir-nos quaranta concerts gratuïts D’aquesta música entre amics, els dies 3 i 4 de maig, a les 12h, 13h, 18h i 19h.
Durant un cap de setmana, la música antiga passejarà, doncs, per les places del Barri Gòtic a les quals s’uniran, per primera vegada, espais emblemàtics de la Ribera, la seva diversitat de repertoris, instruments i nacionalitats. Fringe vol dir ?al marge?.
D’altra banda, el Festival de Música Antiga de Barcelona continua dimarts 6 de maig amb el concert D’Il Giardino Armonico. En la mateixa època en què es constituïa Santa Maria della Salute i que Galileu presentava el seu telescopi, el Nord D’Itàlia cercava noves formes D’expressió. Així doncs, de la mà del magnífic Giardino Armonico farem un viatge per la música del Seicento D’aquesta regió del Veneto en un anit plena de subtileses i virtuosisme, llums i ombres.

Etiquetes: