El Festival de Música de Sant Pere de Rodes finalitza la seva 9a edició amb un concert amb un tancament de luxe

Hi actuarà la violinista Qian Zhou i el pianista Bernard Lanskey

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes tanca la seva 9a edició avui a les 20h. amb un concert de luxe a càrrec de la violinista xinesa Qian Zhou i el pianista australià Bernard Lanskey, que interpretaran obres de Franck, Poulenc i Falla.
Aquesta és la darrera actuació del cicle que ha reunit uns 4.000 espectadors i ha assolit enguany una ocupació del 93%. En total han s’han realitzat 11 actuacions al Monestir de Sant Pere de Rodes, des del 12 de juliol al 30 D’agost. Hi han actuat, entre altres, artistes de renom com el pianista Martin Münch, el Trio Brahms o el pianista Lluís Grané. Destaca el concert especial dedicat al Centenari de la Costa Brava, que va tenir lloc el passat diumenge 9 D’agost i que va ser L’estrena del ?Concert Català? de Françoise Choveaux. L’actuació va anar a càrrec de Carles Lama i Sofia Cabruja, al piano a quatre mans, i L’Orquestra de Cambra de L’Empordà, sota la direcció de Carles Coll.

El cicle, que L’any que ve celebra el seu 10è aniversari, s’ha mantingut fidel als seus orígens mantenint el mateix criteri de la programació amb el qual va néixer i ha fidelitzat un públic nombrós en L’àmbit de la música clàssica tant de cambra com de piano. I és que el Festival té una personalitat especial dins dels festivals de música D’estiu, arran D’aquest criteri de programació, basat per sobre de tot amb la qualitat artística i la voluntat de descobrir i presentar nous artistes, tant de casa com estrangers.

Etiquetes:
, ,