El festival de música electrònica Electrobeach 2014 ven un 35% de les entrades a públic català

A un mes de l'inici del festival ja s'ha venut un 70% de les entrades

L’Electrobeach Music Festival d’El Barcarès es troba a un mes del seu inici i ja compta amb un 70% de les entrades venudes. La proporció d’assistents provinents de Catalunya és d’un 35%, xifra que consolida l’interès creixent del públic català vers el festival del Rosselló.

El públic que es desplaça al festival és molt nombrós i l’organització ha hagut d’obrir un segon càmping per ampliar aquesta opció d’allotjament, que és la més demandada. Com a complement a l’entrada i a l’estada també s’ofereix l’opció d’arribar-hi en el bus del festival que parteix de Barcelona passant per Girona i Figueres.

Silvain Berrateaga, director del festival, també ha donat a conèixer el line-up dels dos escenaris amb què comptarà l’EMF. Al mainstage s’hi podrà veure a Calvin Harris, Fatboy Slim, Armin Van Buuren i Axwell, que actuen en exclusiva a França, així com DJ Snake, DubVision, Example, Hard Rock Sofa, Julian Jordan, Lets Be Friends, Krewella, R3hab, Sander van Doorn, Sebastien Benett, Smash, Sultan + Ned Shepard, Tinie Tempah, W&W, DJ Antoine i els dj de Fun Radio (Adrien Toma, DJ Neil, Mico C).

La representació catalana anirà a càrrec dels dj de l’emisora Flaix FM, Àlex de Guirior, Marsal Ventura, Sergi Domene i el video jockey Oriol Torres.

El mainstage enguany comptarà amb un disseny superior a l’any passat i s’ampliarà a 24 metres d’alçada, un 20% més de superfície i 450 metres quadrats de pantalles.

Pel que fa al nou escenari “Beach Stage” s’han donat a conèixer els primers noms que hi actuaran. Les primeres confirmacions per a aquest nou espai prop de la platja són Quentin Mosimann, el gran artista de jazz Manu Dibango en un projecte especial amb el duo francès Kikker, DJ Ralph, DONS, Jordi Veliz…

Electrobeach Music Festival (EMF), se celebrarà els dies 11 i 12 de juliol a Port Barcarès, està considerat el festival de música electrònica més important de França i un dels 20 millors del món. La seva situació és idònia per al públic català ja que es troba a tan sols dues hores de Barcelona i a mitja hora de la frontera.

A part de la proximitat del festival i una programació irrepetible, el preu assequible de l’entrada és també un atractiu per al públic espanyol: l’abonament per als dos dies costa només 80 € i l’entrada d’un dia, 50 €. L’assistència al festival l’any passat es va xifrar en 56.000 persones, 15.000 dels quals eren de la península.

Electrobeach Music Festival vol consolidar la seva àrea d’influència amb l’objectiu de ser el festival de música electrònica de referència també a l’altre costat de la frontera. La proximitat a Barcelona i la Costa Brava i la posada en funcionament del TAV han contribuït a augmentar l’assistència de públic.

Etiquetes: