El festival de música electrònica Electrobeach espera 40.000 assistents provinents de Catalunya i la resta de l'Estat

Últims preparatius de l'Electrobeach Festival per rebre els 120.000 assistents previstos a Port Barcarès, a prop de Perpinyà.

A Port Barcarès, prop de Perpinyà, s’ultimen els preparatius per acollir el festival Electrobeach la setmana que ve. Durant tres dies -10, 11 i 12 de juliol- es podrà escoltar els millors DJ de l’escena mundial com Alesso, Armin Van Buuren, Avicii, Axwell, Ingrosso, Steve Angello, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto, Arty, Don Diablo, Erick Morillo, Kaskade, Madeon, Nervo, Martin Solveig, Smash, Zedd i molts altres.

Les previsions de públic se situen al voltant dels 120.000 assistents, dels quals prop de 40.000 provinents d’Espanya. Al llarg de les set edicions, amb què compta el Festival, s’ha convertit en el de major prestigi i envergadura de França, i en un dels cinc més importants del món.

La novetat principal d’aquesta edició és que l’Electrobeach compta amb un dia més de programació, ja que allargarà els concerts fins al diumenge dia 12. Una altra de les novetats és una nova zona VIP al Lydia, el vaixell que està ancorat davant de l’escenari. També s’ha començat a muntar l’escenari, que serà una vegada més un dels més grans d’Europa, i que enguany comptarà amb gairebé 500 m2 de pantalles LED, un 33% més en comparació amb l’any passat i el doble en comparació amb fa dos anys.

Les entrades, a la venda a www.electrobeach.com, s’estan venent a un bon ritme, i tot i que els passis VIP estan pràcticament esgotats, encara es poden trobar abonaments estàndard de 3 dies (a 150 €), o accessos per dies (a 70 €). Les reserves per poder allotjar-se en la zona de càmping del Festival en tendes de dues places estan completes, però encara es poden trobar accessos per a tendes de quatre places.

L’aposta de l’organització en les últimes edicions per atreure públic català i espanyol s’ha vist recompensada per una major i creixent afluència de públic de l’altre costat dels Pirineus. La proximitat amb la frontera, el servei de bus, la millora de les comunicacions i la possibilitat d’allotjament han convertit Electrobeach Festival en un esdeveniment transfronterer de primer ordre. Cal recordar que Port Barcarès es troba a pocs quilòmetres de la frontera i a tan sols dues hores de Barcelona.