El festival de Sitges convida els fans a la festa oficial de L’últim capítol de lost

El Festival vol celebrar L'emissió de L'últim capítol simultàniament a EUROPA i EE.UU

SITGES, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya organitza, junt amb Cuatro, Fox, Shôko Barcelona i el col·lectiu Lost Day, la festa oficial prèvia a L’emissió de L’últim capítol de la sèrie LOST.
El Festival vol ser present en aquesta ocasió insòlita en la que una sèrie de televisió de gènere fantàstic aconsegueix reunir milions de fans per celebrar L’emissió de L’últim capítol simultàniament a EUROPA i EE.UU.

La ?Nit Lost’ a Barcelona començarà demà a les 22:00h, al costat del mar a la Barceloneta, a la Sala Shôko, on s’hanorganitzat diversos concursos de disseny de samarretes, disfresses i altres activitats que seran comunicades els propers dies a través del facebook i twitter del festival.

Els assistents que participin als concursos optaran a premis i regals, entre els que hi ha un passi VIP per a la pròxima edició del Festival de Sitges, que se celebrarà del 7 al 17 D’octubre.

A partir de la 1h de la matinada, la festa es traslladarà al local Bharma (C/ Pere IV, 93, Barcelona), L’únic local temàtic consagrat a Lost que existeix al món, on es podrà veure el capítol pilot, el penúltim capítol i el final de la sèrie (el final serà en V.O. subtitulada, a les 6:30 h).

Etiquetes:
,