El Festival Emergent 2024 celebra la seva 20a edició del 4 al 7 de juliol

Es concentrarà en un cap de setmana a Vilablareix, Fornells de la Selva, Madremanya i Cassà de la Selva

Redacció.-Del 4 al 7 juliol tindrà lloc enguany la 20a edició del Festival Emergent 2024. Una programació concentrada en un cap de setmana de dijous a diumenge que portarà les arts en viu als pobles de Vilablareix, Fornells de la Selva, Madremanya i Cassà de la Selva.

El Festival se celebra sota l’organització de Fringe i el suport dels Ajuntaments de Vilablareix, Fornells de la Selva, Madremanya i Cassà de la Selva i del Consell Comarcal del Gironès, que sempre té una aposta per a projectes culturals que sumen municipis, ja sigui amb projectes itinerants o simultanis, fet que aporta una major dimensió i més públic assistent.

El festival aposta pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària repartida en el territori del Gironès i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants, en la que és una proposta cultural de qualitat per a tots ells.

Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent.

Un festival que a més, proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques. Música, màgia, poesia, dansa, circ, humor i clown són alguns dels gèneres que es combinen a l’escena i converteixen la programació en si mateixa en un acte creatiu.

Les Anxovetes, Julot, Yael Brusca, Circ Los, Joaquin Matas, Momi Maiga, Marc Parrot, Pere Rafart, Zero en Conducta, Marc Buxaderas, Roger Mas, Joan Garriga i Madjid Fahem, Silver & Gold, Planeta Impro, Xescu Acekes, Brodas Bros, Quimi Portet, Socunbohemio, Cia Impàs, Alosa, Godai Garcia, Mario López, Guillem Roma i David Julià són els artistes que portaran les arts en viu a la plaça del poble.

S’avança l’horari i totes les nits comencen a les 20h. El preu de l’entrada per nit és de 12€ anticipada on-line, 16€ per persona a la taquilla i 5€ pels menors de 8 anys. També hi ha abonament pels 4 dies a 36€. Hi haurà servei de bar i menjars cada dia.