El Festival Escena Poblenou celebra la seva 15a edició amb la temàtica de l’heroïcitat

El festival tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre amb una programació implicada amb el territori i amb la realitat social actual

El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou celebra la seva 15a edició amb l’heroïcitat com a fil conductor de la programació d’enguany

Redacció.- El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou mostrarà durant quatre dies un total de 22 espectacles de vàries disciplines de les arts escèniques com el teatre, la dansa, el circ, el teatre d’objectes, la música o la performance, a més d’altres activitats i propostes participatives a diferents espais del Poblenou a preus populars i assequibles per a tothom.

El 10% de la recaptació de cada entrada es destinarà a Stop Mare Mortum per ajudar a finançar l’assessorament legal i jurídic per persones que estan estancades a Grècia i per la mobilització a l’incidència política per canviar polítiques migratòries i d’asil estatal i de la Unió Europea.

Entre els espectacles que podrem veure destaquen propostes de suport a la creació com A Placer de Labuena Compañía, Kopfkino de Mariona Naudin, Amigoo de Mumusic Circus, Handle with care de Diana Gadish o la instal·lació performàtica El diván de la peluquera de la companyia Sienta la Cabeza.

També destaca a la programació del festival la proposta internacional Be Claude de la reconeguda companyia 1 WATT, Si no fossis tu seria jo de Mireia Tejero i Adèle Madau, MeMix de Claudio Levati i l’espectacle participatiu En las nubes.

El festival es clausurarà amb UrGente A Mar, una colpidora peça participativa d’Ada Vilaró que reflexiona durant 12 hores davant del mar i en silenci sobre l’actualitat de les polítiques d’immigració. Al final de la peça hi haurà una intervenció participativa amb la saxofonista Mireia Tejero i la cantant Lídia Pujol.

Escena Poblenou, que enguany compta amb una forta presència d’espectacles de carrer i gratuïts, celebrarà els seus 15 anys amb una festa molt especial el dissabte 22 d’octubre a la nit al Casino de l’Aliança del Poblenou, amb l’actuació de diferents artistes que han passat pel festival en aquests 15 anys d’història.