El Festival EVA, En Veu Alta té ara un germà petit; Gurb

La 1a edició de l’EVA a Gurb neix amb el desig del municipi de tenir un Festival de Narració adreçat a grans i petits

El 5 de Juny, Gurb inaugurarà la 1a edició del Festival EVA amb una jornada dedicada a la narració i tradició oral per a públic adult, infantil i juvenil, organitzat per l’Associació Triskel i l’Ajuntament de Gurb. L’Eva busca amb la paraula divertir, emocionar, fer riure o fins i tot aterrir.

El Festival s’iniciarà amb dues propostes familiars,  La República dels contes de Jordi Font, un espectacle on el públic hi trobarà un lloc increïble ple de màgia i llibertat i Bestioles fastigoses, un espectacle interpretat per Martha Escudero amb històries esbojarrades i terroríficament divertides per on hi desfilen animals que parlen, pensen i viuen aventures imprevistes carregades d’humor i fantasia.

D’altres propostes que ofereix el festival és el Forum Obert Tu mateix!, un espai pensat per a que el públic pugui dir-hi la seva, des d’un conte, un vers, una notícia del diari, una cançó o un poema; i el circuit de narradors a Tres Bandes on el públic gaudirà, durant 60 minuts, de tres històries diferents narrades en tres espais diferents en boca de Judit Carrera, Martha Escudero i Jordi Font. 

Clouran la jornada la Teresa Saborit que amb Inspirats, escrits i transformats convertirà propostes escrites pel públic en petits textos i el Pep Duran amb Viatge al buit a través dels contes, un espectacle per públic adult que narrarà la vida d’un llibreter que pren consciència del perquè de l’existència.