El festival FITAG busca actors i actrius amateurs

Majors de 16 anys amb una mínima experiència teatral

Redacció.- El FITAG 2020, amb vint-i-set grups en escena, tornarà a convertir Girona i sis municipis més en el gran escenari del teatre amateur. Per a dos produccions del festival, es busquen actrius i actors amateurs amb una mínima experència teatral. El festival tindrà lloc entre el 25 i el 29 d’agost.
Els actors i actrius els fomará el reconegut director Jesús Manchón, del 17 al 29 d’agost per a dur a terme dos experiències teatrals, una als aparadors de botigues del centre de Girona, i l’altre en una coproducció entre el propi festival i EscenaAmateur.
Al FITAG d’enguany hi haurà un total de vint-i-set companyies provinents, la majoria, de municipis de les comarques gironines: Girona, Banyoles, Campdevànol, Cassà de la Selva, Figueres, Lloret, Maçanet de la Selva, Palamós, Sant Gregori i Sant Hilari. També n’hi haurà de la resta de Catalunya: Altafulla i Gavà, i de les illes Balears, Extremadura, Navarra, Madrid, Múrcia i el País Basc, així com d’altres països: el Principat d’Andorra, l’Argentina, França i Suïssa.