El Festival Hard Rock Rising confirma la actuació de Nasty Mondays

Contaran amb les actuacions de KINGS OF LEON, ROBBIE WILLIAMS, LENNY KRAVITZ, JUANES, AVICII, STEVE ANGELLO y VETUSTA MORLA entre d'altres

Hard Rock Rising, es un festival de música que aterra a Barcelona de la mà de Hard Rock International y Live Nation. Aquest tenia lloc en el famós Hyde Park de Londres, ciutat natal de Hard Rock, i arriba a Espanya per primera vegada aquest estiu amb les actuacions de Kings of Leon, Robbie Williams, Lenny Kravitz, Juanes, Avicii, Steve Angello y Vetusta Morla entre molts altres.

Els Djs Mad Max i Sören han celebrat recentment el seu desè aniversari. Durant aquests 10 anys de trajectòria, Nasty Mondays s’ha convertit amb la festa de Rock n’ Roll més coneguda de Barcelona, portant la filosofia Nasty també als dilluns d’altres ciutats nacionals i internacionals. 

Així dons, els pròxims 24 i 25 de juliol, a la Platja del Fòrum i el Parc de la Pau (Sant Adrià de Besòs), Nasty Mondays seran els encarregats de fer ballar al públic de Hard Rock Rising entre actuació i actuació,  fent que una espera mai abans hagi sigut tan  vibrant.