El Festival In-Somni celebra el seu cinquè aniversari

Els dies 16,17, 18, 23 i 24 de maig amb un cartell de luxe

El Festival In-Somni arriba a la 5a edició, un aniversari que representa el punt D’inflexió. Després D’haver realitzat 4 edicions a Barcelona Girona, Tarragona i Lleida ara, es tanca el cicle D’itinerància: el festival torna a Girona
El cartell de L’IN-SOMNI D’enguany està format per més de 15 artistes en la que destaquen els britànics Asian Dub Foundation que compten amb un potent i versatil directe a base de punk, crossover, hip-hop, groove… una banda londinenca de dub que barreja ritmes de drum and bass i reaggae amb malodies tradicionals de la Índia i lletres de rap.
També, el divendres 16 de maig, als jardins de fora muralla actuaran Pastora. El grup de Dolo Beltrán i Pauet i Caim Riba presenta el seu darrer treball discogràfic ?Circuitos de lujo? on barreja els recursos electrònics amb una composició melòdica, de ben segur una peça imprescindible del panorama actual de pop espanyol. El mateix divendres també es podrà escoltar el rock fosc de Kitsch, que presenta el seu Kitsch10.
In-somni també ha programat PORTA, L’actual revelació del hip-hop, el techno minimal de la italiana Misstress Barbara o la fusió de flamenco-hip-hop-ball contemporani de La Shica. Entre les propostes de casa cal destacar el pop preciosista de Gentle Music Men, el rock electronic de Sixteenth Solid Spread, el folck-pop excentric D’Eduard Canimes o el rock salvatge de Two dead Cats, a més de diferents sessions electròniques.

5 anys D’història
El festival IN-SOMNI és un projecte impulsat per L’Associació Cultural INDIVIDU OCULT que des del 1995 al 2004 va editar la publicació sota el mateix títol (Individu Ocult Magazine). Durant la seva trajectòria, L’associació ha creat circuits de concerts (, ha organitzat concerts i festivals, ha editat 3 CDs recopilatoris de grups novells, a més de realitzar 3 DVDs de L’Individu Ocult.
Actualment, L’associació està centrada en el projecte més ambiciós que ha iniciat mai; els quatre Festivals IN-SOMNI, que sota el títol de 1er Festival Itinerant de Música Independent de Catalunya, es desplaça per la geografia catalana per promoure rock, pop, electrònica, hip-hop i estils derivats en espais i escenaris diversos, ja siguin privats o municipals.

Etiquetes:
, ,