El Festival ÍTACA tanca l’edició amb els concerts de Natalia Lacunza i els Stay Homas

Les actuacions tindran lloc el divendres i el dissabte a l'espai de barraques de l'Escala

Redacció.- El Festival ÍTACA, CULTURA i ACCIÓ tancarà aquesta setmana la seva novena edició amb els concerts de Natalia Lacunza i els Stay Homas, que tindran lloc a l’Escala durant el cap de setmana.  Amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, les actuacions se celebraran a l’espai de barraques del municipi, al pàrquing del Rec del Molí.

Natalia Lacunza obrirà el cap de setmana de concerts el divendres 24 de setembre. La cantant, compositora, i intèrpret es va donar a conèixer en el programa televisiu Operación Triunfo, però que s’ha consolidat com una nova estrella emergent de la música espanyola gràcies a la seva personal i original proposta artística. Al llarg dels dos últims anys, la seva música s’ha envoltat d’influències que van des del bedroom pop a l’RnB, o el soul, però sense oblidar una marcada vocació pop. I tot això amb unes composicions pròpies a l’abast de molt pocs.

ÍTACA tancarà la programació d’enguany, el 25 de setembre, amb el concert dels Stay Homas. En Klaus, en Guillem i en Rai oferiran el darrer concert d’aquest estiu a les comarques gironines. Amb pocs recursos tècnics, lletres enginyoses, melodies fresques i eclèctiques, i la seva terrassa com a escenari, aquests tres músics professionals  van arribar a milions de persones de tot el món a través de les xarxes socials durant la pandèmia. El grup presenta el seu primer llarga durada, Agua, amb temes inèdits, dins la  gira internacional que els farà passar per Amèrica Llatina i les principals ciutats europees i espanyoles.

Les entrades pel concert dels Stay Homas estan pràcticament exhaurides i només en queden una desena. Aquestes entrades i les del concert de Natalia Lacunza es poden comprar al web del festival: www.itacacultura.cat