El Festival Jardins Pedralbes, nominat en 6 categories dels Iberian Festival Awards

Els premis es lliuraran el proper 11 de març a Maia (Portugal)

Redacció.- El Festival Jardins Pedralbes, que va celebrar la seva desena edició el 2022, és finalista als Iberian Festival Awards en 6 categories. Aquests guardons internacionals reconeixen les contribucions i èxits dels organitzadors de festivals i els agents de la indústria cultural el 2022. Aquesta iniciativa té com a objectiu potenciar les relacions ibèriques, optimitzar, fer créixer i posar en funcionament diades efectives entre els dos països.

Els Iberian Festival Awards s’inclouen en el marc del Talkfest, un congrés que constitueix un punt de trobada entre professionals del sector de la música en viu per reflexionar, mitjançant un conjunt de conferències i taules rodones, sobre l’estat de la indústria musical, tant a nivell nacional com a internacional. Aquest esdeveniment professional, i entrega de premis, tindrà lloc el 11 de març a Maia (Portugal).

Les categories en què el Festival Jardins Pedralbes està nominat són: Millor festival de mitjà format, Millor promoció turística, Millor programa cultural, Millor estratègia en Comunicació i Màrqueting, Millor Allotjament i Recepció i Millor fotografia. Es pot votar pel festival fins al 16 de gener de 2023 accedint de forma gratuïta a aquest enllaç: https://pt.surveymonkey.com/r/IFA2023

Aquesta nominació se suma al guardó rebut fa dues setmanes als Premis ARC 2022 on es va reconèixer al Festival Jardins Pedralbes com a Festival amb Millor Programació. Recentment el festival també va rebre el reconeixement a festival d’Espanya amb Millor Producció als Premios Fest 2022.