El Festival l'Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu celebra enguany la seva 25a edició afegint més dies de programació i nous espais

Entre el 6 i el 30 de setembre el festival mostrarà la diversitat que hi ha a l’escena jazzística catalana.

La Plaça de la Vila de Gràcia i els clubs Milano Cocktail Bar, Jamboree, Cafè del Conservatori del Liceu i Artte acullen la programació de Barcelona; la Plaça Sant Domènec de Balaguer (Lleida) i Vilafranca del Penedès, seran els espais on se celebrarà fora de la ciutat.

Com cada setembre, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) organitza el Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, seguint en la línia de presentar propostes ben diverses dins el que és l’actualitat de l’escena catalana i obrint el jazz a nous públics, a més dels habituals del festival.

Enguany és una data ben especial, degut a la celebració dels 25 anys de vida de L’Hora del Jazz, un certamen que ha vist passar el bo i el millor del jazz fet a casa nostra i que, any rere any, puja a l’escenari el més actual i millor de l’escena jazzística catalana.

Amb motiu de l’efemèride, enguany el festival amplia el nombre de concerts. A la plaça de la Vila de Gràcia, nucli del festival, seran 4 els diumenges en què el públic podrà gaudir de les actuacions en directe, ampliant un dia més del que darrerament era l’habitual. Cada diumenge de setembre, dos concerts gratuïts consecutius a partir de les 12h.

En la programació diürna comptarem amb les actuacions de Roger Mas Trio; Santiago Acevedo 6TET; Rubén Fernández i Andreu Zaragoza; Good Times, Bad Times; NYC-Texas Connection; Jordi Berni Quartet; Avantbrass i Eladio Reinón Jazz Quintet.

La programació es repartirà al llarg de quatre diumenges seguits (6, 13, 20 i 27 de setembre) on a partir de les 12h es podrà gaudir de dos concerts gratuïts cada dia. Continuant amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Balaguer (Lleida) per tercer any consecutiu, el dia 13 de setembre hi haurà l’actuació de Joan Sanmartí Quatre elements a la Plaça de Sant Domènec de forma totalment gratuïta.

Pel que fa a la programació nocturna a Barcelona s’ha afegit un espai més (Artte) als que ja van participar l’any passat: Cafè del Conservatori del Liceu, Jamboree i Milano Cocktail Bar.

Es recupera un altre espai amb el qual ja s’ha col·laborat en edicions anteriors: el Casino de Vilafranca del Penedès, on hi actuarà Sergi Sirvent Trio el dissabte 26 de setembre.

Etiquetes:
, ,