El Festival Maleducats organitza el concurs Radar per a grups emergents

El dia 19 de juny es faran públiques les deu propostes finalistes

Redacció.- El Festival Maleducats -el festival internacional de musica urbana de Catalunya que se celebrarà el 15 i 16 de juliol a Terrassa- continua implicant-se amb l’escena de la música urbana local organitzant RADAR, un concurs per a grups emergents catalans majors d’edat i sense contracte discogràfic. A partir d’avui i fins el 23 de maig, tots i totes les artistes i formacions de música urbana de Catalunya podran inscriure’s a través d’un formulari gratuït que es troba al perfil d’Instagram @maleducatsradar.

De totes les propostes rebudes, un jurat format per un membre del Festival Maleducats, un membre de les Cases de la Música i un professional del sector musical, en triarà vint que el dia 30 de maig es publicaran a l’Instagram del Festival Maleducats perquè el públic les pugui anar votant fins el 13 de juny.

El dia 19 de juny es faran públiques les deu propostes finalistes -tres escollides pel jurat i set per votació popular- que oferiran un showcase de quinze minuts dijous 14 de juliol a la Sala Rasa64 de Terrassa. A allà mateix, el jurat escollirà la proposta guanyadora.

El premi consistirà en una actuació al Maleducats 2023 i en un programa d’acompanyament artístic per part de les Cases de la Música valorat en 4.000€.

El Festival Maleducats és un festival liderat per Lildami que neix amb la intenció de programar la millor música urbana internacional a Catalunya. En aquest sentit, els dies 15 i 16 de juliol portarà a la Masia Els Bellots de Terrassa els concerts d’artistes tan rellevants com els argentins Bizarrap, Wos i Taichu i altres artistes de l’escena estatal com Beny Jr, Ptazeta, Quevedo o Ca7riel. El Maleducats també serà una cita imprescindible per a cohesionar i donar a conèixer la més que interessant, inspirada i rica escena catalana, representada pel propi Lildami i per altres artistes com Flashy Ice Cream, 31Fam, Doble, Mushkaa i Julieta.