El festival Neu manté el cartell els propers caps de setmana amb les actuacions de b1n0, ZA! & La TransMegaCobla i Mazoni

Els concerts de Tona Gafarot i Lorena Alvárez, es reprogramaran el mes de març

Redacció.- El NEU!, Festival posarà en marxa la seva setena edició amb els concerts de Nico Roig aquest diumenge a l’Auditori de la Mercè (sessió doble a les 17h i les 20h). Aquesta proposta del primer festival de l’any, amb un format totalment original i trencador, és un espectacle de 360 graus amb so binaural. El públic, amb auriculars, se situarà al voltant de la banda en un espectacle que s’estrena a Girona. Nico Roig presentarà el seu darrer disc Yo siempre sueño que sí, publicat el mes d’abril durant el confinament.
A causa de les limitacions derivades de les restriccions de mobilitat, l’organització ha decidit ajornar els altres dos concerts d’aquest cap de setmana: el de Tona Gafarot, previst pel 15 de gener, i el de Lorena Álvarez, que s’havia de celebrar el dia 16. La presentació del nou disc de Tona Gafarot ja té nova data i tindrà lloc el 4 de març, també a la sala La Planeta. Es farà la devolució de les entrades als compradors i ja es poden adquirir els tiquets per a la nova data. El festival busca una nova data per a l’actuació de l’asturiana Lorena Álvarez en el què serà el seu debut a Girona.
El festival continuarà el següent cap de setmana amb l’actuació de la revelació d’aquest any, b1n0 (acompanyats per Núria Graham, PHOAC, Adriano Galante de Seward), el proper 23 de gener a l’Auditori; i un concert en acústic de Mazoni, repassant en acústic els seus grans èxits, el 24 de gener a La Mercè, que ja ha esgotat les entrades.
El festival es clausurarà el darrer cap de setmana de gener amb dues propostes més: el documental documental Paco Loco Viva el Noise sobre el polifacètic productor, el 29 de gener al Cinema Truffaut (en aquests moments situat a l’Albéniz Plaça); i una producció agosarada dels inclassificables ZA! & la TransMegaCobla, a l’Auditori de Girona el 30 de gener, una travessia retrofuturista que viatja del folk al free. Tota una experiència per finalitzar el NEU! 2021.
Malgrat les restriccions actuals que limiten l’afluència de públic als espectacles, l’organització ha decidit mantenir la seva programació amb la certesa que la cultura és segura i per donar suport al sector cultural.