El festival Poesia i + desembarca a la platja de Sant Vicenç de Montalt la nit de cloenda

Maria del Mar Bonet, Maria Rodés, Joan Miquel Oliver i Perejaume passaran per la 10a edició del Poesia i + al Parc de Can Muntanyà

Arrenca la segona setmana del festival Poesia i + amb el concert de Ferran Palau al Teatre Principal d’Arenys de Mar, avui dimarts 7 de juliol, on presentarà el seu últim àlbum en solitari, Santa Ferida. El Teatre Principal d’Arenys serà l’escenari idoni per gaudir de la seva proposta i al mateix temps serà la primera col·laboració de la ciutat amb el Festival.

El dimecres 8 de juliol el festival es traslladarà als Jardins de Can Caralt amb una proposta molt especial a càrrec de l’Àlvar Roda. Són cançons de resistència i de reivindicació que avui tenen més actualitat que mai. Un espectacle únic en un entorn immillorable.

Tot seguit el dijous 9 de juliol tindrà lloc una doble proposta molt especial a les 20h La repetició i l’oblit de Perejaume i a les 21h el concert a càrrec de Maria del Mar Bonet. Tot un luxe irrepetible!

La nit de divendres 10 de juliol es presenta com una de les nits més intenses del festival. Els encarregats d’inaugurar-la seran els de Usted es un Colectivo que presentaran UD es un Monstruo al Pati de la Fundació Palau. Tot seguit la delicadesa i la imaginació de Maria Rodés passarà pel Parc de Can Muntanyà per recórrer aquest món tendre i tèrbol, tenyit per una veu sensible i plena de matisos que s’enlaira lliure a mig camí entre la música i la poesia. La vetllada clourà amb la proposta en solitari de Joan Miquel Oliver, Pegasus. Fidel a un imaginari poètic càlidament familiar, el nou disc proposa un viatge per l’illa de la calma que, partint de la mar, ens porta cap a l’interior i arriba a la ciutat com a metàfora de la civilització. Amb ell es tancarà una nit immillorable.

La nit de cloenda del festival tindrà lloc primer, al Parc de Can Muntanya amb La llegenda de la dona d’aigua i tot seguit continuarà a la platja de Sant Vicenç de Montalt amb la Revetlla Poètica. Es podrà gaudir d’una proposta única amb poesia i electrónica amb Wunderkammer, Pentina’t Lula, Els Nens Eutròfics i DJ Diego Armando.