El festival Strenes omple la ciutat de Girona de públic i música

Quimi Portet, Marina Rossell, Els Catarres amb la JOAG, i fins a quinze concerts protagonitzaran el tercer cap de setmana d'estrenes

Exitós segon cap de setmana del Festival Strenes de Girona, que tanca havent penjat el cartell de “No queden entrades” a cinc dels concerts programats: Adrià Puntí, dissabte al Teatre Municipal, que va fer un recital molt personal on hi recuperava cançons que habitualment no fa en directe. Quim Mandado & OCE & LGP que va convèncer al públic de dissabte a l’Auditori amb l’estrena de l’espectacle “La simfonia de les pedres i el vent” on homenatgen Sangtraït; la talentosa Núria Graham que va presentar divendres el seu EP In The Cave; Dom la Nena, dissabte, una de les sorpreses musicals de la temporada, i la Gemma Humet, divendres, que van enlluernar els assistents al Museu d’Art.

Sense cap mena de dubte aquest escenari únic i inèdit dins del Museu d’Art ha estat una de les novetats més comentades i celebrades pel públic que hi ha pogut assistir.

També cal destacar la bona acollida de l’altre espai que s’estrenava enguany, l’escenari gratuït a la plaça Sant Feliu i la zona gastronòmica adjacent. Ja des del primer concert, protagonitzat pel fenomen del grup Animal a mitja tarda i fins a la matinada amb el concert de Germà Negre, aquesta zona ha estat plena de públic. Menció especial mereix el concert de The Excitements, que va aguantar ple de gent tot i la jornada futbolística i una estona de pluja, gràcies a una selecció de música negra que tothom va ballar.

Aquesta setmana el Festival Strenes continuarà amb actuacions molt esperades com la presentació del nou disc de Marina Rossell “Cançons de resistència” al Teatre Municipal i altres plats forts de l’Strenes 2016 com l’espectacle inèdit d’Els Catarres amb la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona a l’Auditori, que ja té totes les entrades exhaurides, la presentació al Teatre Municipal d’Os Bipolar, el nou disc de Quimi Portet i les actuacions de Joan Colomo per presentar el seu nou disc Sistema i els sempre sorprenents Zoo, que tornaran a omplir de gom a gom l’escenari gratuït de la plaça Sant Feliu.