El festival Temporada Alta, proposa una variada proposta d’espectacles per les festes de Girona

Primer Amor, La Banqueta, Wasteland i Waltz algunes de les propostes més esperades pel públic

Fins el proper 3 de novembre Girona es vesteix de festa amb les Fires de Sant Narcís, un calidoscopi de mil formes i colors amb propostes per a tots els visitants i gironins. Temporada Alta, dins de la seva programació, complementa el programa de les Fires amb alguns dels espectacles més esperats pel públic: Primer amor amb Pere Arquillué, La Banqueta de Paco Mir, Wasteland de Lluís Danés o Waltz de Marta Pazos, entre d’altres.
Teatre, música i dansa agafen protagonisme aquesta setmana per apropar la cultura a tots els públics. Constelaciones de la companyia Aracaladanza, per exemple, és un espectacle infantil que es podrà veure el dimarts 29 d’octubre al teatre Municipal i que endinsarà a petits i grans a l’univers del pintor Joan Miró, un joc de llum i colors que brindarà a l’espectador un còctel de sensacions.
Les propostes nacionals d’aquesta setmana no són poques, grans noms de l’escena catalana es donaran cita als escenaris de la ciutat per mostrar les seves millor propostes: Pere Arquillué ens presentarà el seu Primer Amor, un conte de Beckett a mig camí entre la comicitat i el patetisme, entre l’humor i la tragèdia que es podrà veure al Teatre de Salt avui i demà. Ricard Borràs i Pep Ferrer ens parlaran del deteriorament de les relacions humanes a La Banqueta, un espectacle dirigit per Paco Mir que també veurem al Teatre de Salt l’ 1 i el 2 de novembre. Lluís Danés, amb la música de Lluis Llach presenta Wasteland, un espectacle a mig camí entre el circ, les titelles i el teatre amb textos de Eduardo Galeano que es podrà veure el proper 2 de novembre al Teatre Municipal. Waltz de la companyia gallega Voadora, complementa aquestes propostes, l’1, 2 i 3 de novembre a la Sala La Planeta podrem veure aquest espectacle on mostraran la seva petita òpera portàtil que parla sobre l’amor amb un humor sarcàstic i efectiu.
A nivell musical, podem destacar el concert del memorable Chucho Valdés i els Afro-Cuban Messengers que ens presentaran Border-free, una nova investigació sobre les arrels musicals dels pobles originaris d’Amèrica el proper 31 d’octubre a l’Auditori de Girona. I Julio Manrique conjuntament amb Sílvia Pérez Cruz aterraran al Teatre Municipal el 30 i el 31 d’octubre per posar sobre l’escenari un concert íntim de cançons, Ella y yo.