El Festival TNT omplirà Terrassa amb 25 espectacles, 1 exposició, 15 coproduccions i 55 representacions

El Festival donarà el tret de sortida amb l’estrena a l’Estat espanyol de The blind poet l'última peça de Jan Lauwers i la Needcompany

El Festival TNT és un aparador dels artistes que investiguen amb els nous llenguatges escènics, però no és només un espai per a l’exhibició sinó que també treballa per potenciar la creativitat i aposta per la coproducció. En aquesta edició el Festival TNT presenta fins a 15 coproduccions, 9 d’elles en estrena. El Conde de Torrefiel, companyia apadrinada pel Festival TNT 2015 presentarà 3 produccions en un mateix dia, la seva darrera creació, La posibilidad que desaparece frente al paisaje i dues peces que sorgeixen del procés d’investigació d’aquest espectacle Guerilla: conferència i Guerrilla: concert en les quals s’endinsen en l’abisme existent entre l’acció massiva i el pensament individual.
Altres coproduccions són la darrera peça de Xavier Bobés, Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle per a 5 espectadors sobre la memòria, Pla fix, Latung La La, una mena de pel·lícula d’animació poètica a mans de David Ymbernon, el western escènic Susurrando a los caballos de Los Moñekos, el monument públic Montutafi de Marcel·lí Antúnez o el que serà l’espectacle inaugural de FiraTàrrega: Compra’m, la darrera peça d’Insectotròpics.

A banda de les coproduccions, el Festival enguany acollirà l’exposició fotogràfica Via Lucis. Autorretratos con poemas, una mostra que ens porta a conèixer l’univers d’Angèlica Liddell, una de les creadors contemporànies més reconegudes de la nostra escena, des d’una nova perspectiva; o l’espectacle Rios do sono de la companyia portuguesa Circolando, un estudi sobre la son que comptarà amb la participació d’una quarantena de terrassencs a escena.