El FMVC estrena l'espectacle conjunt de Pau Vallvé i Joan Colomo

El concert obre el FMVC 2015 divendres a Llanars. Diumenge Gossos actuaran a Vilallonga de Ter

La personalitat artística de Pau Vallvé i la transgressió de Joan Colomo s’uneixen aquest divendres 7 d’agost a la sala de ball de Llanars en un concert únic que obre la setzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC). El festival, que l’any passat va exhaurir totes les entrades disponibles, vol ser una referència al Pirineu gironí tot presentant propostes de referència de petit i mitjà format.

L’actuació conjunta farà que comparteixin escenari dos dels artistes més destacats de l’escena actual catalana en una actuació que promet ser intensa, viscuda i divertida a parts iguals. Aquesta actuació que obre el FMVC 2015 neix fruit de la casualitat. Pau Vallvé i Joan Colomo van decidir fer, per Setmana santa, quatre actuacions de petit format a les Illes Balears. Després d’aquell «experiment» i de la bona sintonia i el resultat artístic, els dos artistes han decidit repetir l’experiència i obrir aquesta edició del festival en l’estrena al Principat d’un projecte que, inicialment no es preveu que tingui continuïtat. Pau Vallvé és un artista amb qualitat i personalitat artística àmpliament reconeguda i forjada després de quinze anys com a compositor i amb tres discs del seu actual projecte homònim. Joan Colomo és l’enfant terrible de la música catalana. Un dels cantautors més autèntics, innovadors i transgressors del panorama actual i amb quatre àlbums publicats. L’actuació de Pau Vallvé i Joan Colomo començarà a les 10 de la nit. Les entrades anticipades pel concert es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, als ajuntaments de Llanars, Vilallonga i Molló o al telèfon 972740936.

En el seu primer cap de setmana el festival també ha programat pel diumenge 9 d’agost l’actuació de Gossos. El grup manresà presentarà el seu espectacle íntim «Go22os» a la sala Cooperativa de Vilallonga a les 7 de la tarda. Les entrades per aquest concert es van exhaurir en poques hores. El nou espectacle de Gossos es presenta com un assaig obert on s’estableix un diàleg constant entre artista i grup que trenca barreres i que fa un repàs retrospectiu a la trajectòria d’aquestes més de dues dècades.

El Festival de Música continuarà el 15 d’agost amb el concert de Beth a la sala de Ball de Llanars i el 23 d’agost amb l’actuació de David Carabén a la sala de ball de Molló.