El Fòrum Gastronòmic 2011 es presenta a Barcelona

L'antiga fàbrica de Damm va ser el lloc escollit per fer L'acte

Ahir es va presentar a L’antiga Fàbrica Damm L’edició 2011 del Fòrum Gastronòmic, que tindrà lloc de diumenge dia 20 a dimecres 23 de febrer a Girona. L’acte va comptat amb la presència del director General de Damm, Enric Crous, de L’alcaldessa de Girona, Anna Pagans; del vicepresident de la Diputació de Girona, Joan Pluma; del director de L’Agència Catalana de Turisme, Ignasi de Delàs, del director de Prodeca, Fernando Bienert, dels directors de L’esdeveniment, Jaume von Arend i Pep Palau i del coorganitzador de la Fira, Josep Maria Matamala.

Enric Crous va donar la benvinguda i va agraïr L’assistència a tots els presents destacant que per a ells és un honor presentar a DAMM una nova edició del Fòrum, esdeveniment gastronòmic de referència.

A continuació, Pep Palau va iniciar la seva intervenció parlant D’optimisme ja que malgrat la crisi, la fira ha crescut ?arriba a més de 12.000 metres quadrats- i L’ocupació ja és gairebé completa. Va destacar també la internacionalització del Fòrum i les demostracions de cuina en directe protagonitzades pels millors especialistes, amb degustacions per als assistents.

També va parlar de l’Aula Activa -espai interactiu amb capacitat exclusiva per a 20 persones que permetrà estar al costat del cuiner i degustar els seus plats-, els Ateneus -on L’expositor podrà presentar els seus nous productes- i Aula del Vi -espai dedicat al món del vi i del cava amb activitats constants- i ha explicat els eixos temàtics del Fòrum -Gastronomia sostenible, Alimentació i salut i Economia i empresa- per acabar detallant el programa D’activitats ?més de 120 activitats durant els quatre dies- amb noms com Frank Cai, Charlie Trotter, Alexandre Bourdas, el científic José M Ordovas, Joan, Josep i Jordi Roca, Josean Martínez Alija, Xavier Pellicer, Carme Ruscalleda, Sergi Arola o Ferran Adrià.

Etiquetes:
,