El Gastromusical acompanya els seus menús amb les ?Pintures a la carta? de Marga Grima

Continua el cicle gastroartístic del restaurant El Molí de l'Escala

?Marga mira lo que ve,
Marga pinta lo que siente,
como el grifo de la fuente
de Matisse?
[…]

Amb aquestes paraules defineix Joaquín Sabina els quadres i la forma D’expressió de L’art de la Marga Grima Quintana. L’artista exposarà una col·lecció de sis obres al restaurant el Molí de L’Escala coincidint amb la celebració del Gastromusical 2010. Es podran veure fins al diumenge 5 de setembre.

Amb els títols Moments de L’Empordà, Musse Silvestre, Textures, Poti-poti, Joia al vi i A la rica pintura, es forma la col·lecció presentada sota el títol Pintures a la carta de Marga Grima.

La relació directa de la pintora amb diferents artistes del món musical i literari ha proporcionat L’enllaç entre aquests dos mons que es podrà gaudir amb uns poemes llegits abans de cada concert del Gastromusical. Aquest divendres, dia de la inauguració del festival, serà el torn del poema de Joaquín Sabina, concebut expressament per aquesta ocasió.

Els quadres estan creats amb la tècnica del ?fumage?, que amb la textura de diferents sorres platges D’arreu del món, i el color amb diverses pintures aconsegueix una obra impactant i diferent del que es pot trobar en el mercat artístic