El grup de dansa aèria Deambulants al TNC

L'espectacle ALT encara es podrà veure els diumenges 25 de maig i 1 de juny

Deambulants està presentant, en quatre úniques funcions, ALT, un espectacle multicisciplinar amb música en directe de L’Orchestra Fireluche
Per segona temporada consecutiva -després de L’èxit de Medusa i Pluges D’estiu D’Artristras- els Jardins del TNC s’obren al teatre per acollir els Deambulants, una companyia D’una originalitat única especialitzada en dansa aèria. La gent de Deambulants aprofita edificis, instal·lacions i monuments per generar els seus espectacles, de format vertical i amb una enorme força visual. Una bona manera de reivindicar L’ús D’espais exteriors i interiors poc habituals i D’apostar per un teatre de carrer de qualitat.
En els nostres Jardins, Deambulants presenta, en quatre úniques funcions, ALT, un espectacle multidisciplinari estrenat a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega L’any 2004, i que ha estat un èxit de públic i de crítica en diversos festivals D’àmbit nacional i internacional. ALT té L’atractiu de comptar, a més, amb la música en directe de L’Orchestra Fireluche.

Etiquetes:
, ,