El grup eivissenc PROJECTE MUT publica el proper 22 d’Octubre ‘Col·lecció de Satèl·lits’, el seu tercer treball discogràfic

El proper 7 de Novembre a Sala Toman Music de Reus, el 8 a la Sala La Mirona 2 de Girona i el 9 de Novembre a Sala Bikini de Barcelona

El grup eivissenc PROJECTE MUT publica el proper 22 d’Octubre ‘Col·lecció de Satèl·lits’, el seu tercer treball discogràfic. ‘No t’estim’ és la seva carta de presentació, una cançó seriosament divertida i molt fresca amb una lletra enginyosa que s’allunya dels tòpics i es converteix en una declaració de desamor en tota regla. El tema fa gala d’un so pop combinat amb les característiques melodies del violí i la tradicional flaüta pagesa. Una barreja que fa que la banda conservi intacta la seva identitat folk.
‘Col·lecció de Satèl·lits’ és un disc fet de manera molt natural e instintiva, deixant de banda la por a tocar l’estil que cada cançó els demanava, però aquest conté un component pop extra que la banda ha palpat des dels seus inicis i que ara han mostrat sense complexes i d’una manera gairebé inconscient.
En aquest àlbum els Projecte Mut presenten 14 noves cançons que segueixen bevent del seu particular ‘folk dels quatre vents’ i que continuen en la línia del seus dos anteriors treballs. Serra i Barbé uneixen un cop més poesia, folklore i rock utilitzant tant temes propis com lletres de poetes eivissencs.
El grup torna a Catalunya per presentar aquest nou disc després d’haver participat el passat 29 de Juny al Concert per la Llibertat que es va celebrar al Camp Nou i on van posar el seu granet de sorra amb el tema popular eivissenc ‘Jo tenc una enamorada’, inclòs en el seu primer disc ‘Poèsica’.