El grup Girona Notícies estrena un nou portal a Lleida

La web pretén posar un èmfasi especial en la informació local i en els esdeveniments que tenen lloc a la demarcació

El grup Girona Notícies (GN) va inaugurar la setmana passada el portal LleidaNotícies, un nou mitjà digital de proximitat que té com objectiu remarcar la informació de caràcter local i posar un èmfasi especial als diferents esdeveniments que es desenvolupen a la demarcació lleidatana. Segons el director de GN, Xavier Palomino, l’espai esdevé un “nou canal dirigit principalment a ciutadans de les terres de Lleida”. “Els usuaris hi poden trobar informacions d’actualitat, notícies a l’instant, articles d’opinió o una agenda de les activitats culturals i dels esdeveniments d’oci”, subratlla el responsable, que també concreta que el mitjà afegirà “nous continguts i nous serveis” pròximament.

Mitjançant una visualitat amena i entenedora, la nova pàgina web ofereix una estructura senzilla on hi ressalta un conglomerat de continguts dispars. Així doncs, el portal conté un apartat dedicat a divulgar les informacions pertinents a les principals notícies que neixen a la zona –informacions de caire comarcal, esportiu, social i polític-, i també cedeix protagonisme a les activitats que s’hi desenvolupen –Agenda- i a la vessant turística que ofereix l’entorn –Turisme-. Referent a aquestes dues darreres seccions, encara en fase de gestació, properament la plataforma hi inclourà nous elements. 

Atès que es tracta d’un mitjà adaptat als temps tecnològics d’avui dia, el nou portal també està disponible a les principals xarxes socials, amb presència a Facebook, Twitter (@LleidaNoticies) i Google+.