El III Agrifood Congress se celebrarà els dies 5 i 6 de maig

Es tracta de la primera edició 100% online, després de les edicions de 2016 i 2018

Redacció.- La tercera edició de l’Agrifood International Congress se celebrarà del 5 al 6 de maig i serà retransmès en directe des d’una plataforma web virtual, en format de congrés virtual bilingüe  i gratuït, amb accés des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil.
L’objectiu d’aquesta tercera edició del congrés internacional és intercanviar coneixement i informació sobre tots els aspectes tècnics que afecten al sector, des de la producció de matèries primeres, passant pel seu subministrament, transport i logística, fins arribar a la producció ramadera i, finalment, al consumidor. Així mateix, forma part de l’objectiu d’aquest congrés fomentar el networking entre tots els actors rellevants d’aquest sector, per enfortir les relacions comercials.
En aquest congrés, organitzat conjuntament amb Ports de l’Estat, es donaran cita les principals empreses que integren el sector agroalimentari: estibadores, consignatàries, importadores, fabricants de pinsos, entre d’altres. I ponents de les principals empreses logístiques, productores de pinsos i carns i de mercats de matèries primes i geoestratègiques pel sector.
Les inscripcions per al congrés van a bon ritme. A falta de tres setmanes per la celebració de les jornades, la xifra de persones inscrites supera ja el centenar. Els registres es poden fer a través del web https://www.agrifoodporttarragona.com/.

Etiquetes:
, ,