El Jamboree celebra el seu 55è aniversari amb Lou Bennett i Tete Montoliu com a protagonistes

Els 55 anys de la Sala Jamboree portaran per primera vegada Carles Santos a aquest emblemàtic escenari

El Jamboree celebra el seu 55 aniversari tot recordant la figura i el llegat de dos dels músics que han marcat la història de la cava de jazz degana del país com són l’organista Lou Bennett i el pianista Tete Montoliu.

Per aquest motiu El Jamboree ha organitzat el cicle Lou Bennett Legacy amb cinc concerts del 14 de març al 20 de maig on el llegendari so de l’orgue Hammond B3 tindrà un protagonisme molt especial.

I pel que fa a Tete Montoliu, la setmana del seu 82 aniversari es celebraran dos concerts sota l’esperit de la trilogia “The Music I Like To Play” que destaca en la discografia del pianista català: el 24 de març a càrrec de Carles Santos, que d’aquesta manera actuarà per primera vegada al Jamboree i el 27 de març serà Roger Mas Trio que oferirà un concert d’estàndars de jazz sota el lema “Time for Love”.

A banda d’aquestes activitats el concert inaugural de la 13a edició San Miguel Mas i Mas Festival, el 28 de juliol al Palau de la Música, també unirà aquesta efemèride amb la celebració d’un altre 55 aniversari que ha marcat la història del jazz.