El Jardí Botànic Marimurtra estrena una nova visita guiada exclusiva fora de l’horari habitual d’obertura

L’Horabaixa a Marimurtra es realitzarà durant els dijous de juliol i agost

Redacció.- L’Horabaixa a Marimurtra és una visita guiada que neix amb la intenció de convertir-se en una experiència exclusiva per als seus participants, fet que s’aconseguirà de dues maneres. La primera, perquè al llarg del seu recorregut es visitaran espais habitualment tancats al públic, com ara la zona dels hivernacles o dels cactus. I la segona, perquè la visita s’obrirà a un grup reduït de 20 persones i es farà en un horari en què el Jardí Botànic de la Costa Brava està tancat al públic, és a dir, a partir de les 19.00h, buscant el màxim confort tèrmic possible en una franja horària en què a Marimurtra no hi ha ningú més. A banda de que l’Horabaixa a Marimurtra vol ser una experiència diferent, també vol ser una activitat de coneixement i descoberta del Jardí Botànic en un context nou que aprofundeixi en la tranquil·litat que es respira a la Costa Brava en el moment que cau el sol.

L’activitat està prevista pels dijous de juliol i agost excepte la darrera setmana de juliol, que es farà en divendres. Les dates de reserves i visites es poden consultar a la web oficial.

El Jardí Botànic Marimurtra

La Fundació Privada Carl Faust va ser creada el 1951 per Carl Faust amb l’objectiu de donar continuïtat a la seva obra, el Jardí Botànic Marimurtra. Entre els seus objectius fundacionals hi figuren “la protecció i el foment dels estudis de biologia mediterrània, especialment en botànica, […] cercant la cooperació i les relacions internacionals en benefici, tot plegat, de la recerca i de la divulgació científiques”.

El Jardí Botànic Marimurtra té la qualificació de Bé Cultural d’Interès Nacional i el 2009 la Fundació Carl Privada Carl Faust va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes: