El jazz gironí es mobilitza en una jam session solidària el proper diumenge 18 de març

El motiu de L'acte és recollir fons per L'Ale Pérez Oxman, un nen de quatre anys que pateix una greu malaltia

L’Ale Pérez Oxman és un nen de quatre anys. En fa dos que lluita contra un terribleNeuroblastoma en estadi IV D’alt risc. Actualment, L’Ale i la seva família són a Griefswald(Alemània), realitzant un tractament molt car i complexe. La família està passant un moment difícil degut a L’elevat cost del tractament, viatges i estança.

Una gran nit de Jazz

La Jam és iniciativa del Sunset Jazz Club conjuntament amb diverses persones vinculades al jazz gironí. Junts estàn mobilitzant a músics i públic per tal que, a més D’una bona causa, L’acte, que se celebrarà el proper diumenge 18 de març, sigui una gran nit de jazz. De moment, han confirmat la
seva asistencia músics com ara Ramon Prats (bateria), Toni Pujol (contrabaix), Luís Gonzalez (piano), Francesc Adroher (guitarra), Oriol Casadevall (contrabaix), Marc Clos (bateria), Manel Vega (contrabaix), Xavi Molina (saxo) i David Ibáñez (guitarra). I no es descarten nombroses i destacades incorporacions durant els propers dies. A la web del Sunset Jazz Club (apartat notícies) s’anirà actualitzant la llista de músics confirmats.

Etiquetes:
,