El Liceu dóna suport a un concert benèfic per recaptar fons pel Raval

La Fundació Pare Manel organitza aquest acte que tindrà lloc el proper 8 de setembre al mateix Teatre i en el qual i actuarà el grup Blaumut

L’Orquestra Simfònica del Liceu sota la direcció de Josep Pons posarà música a un concert benèfic organitzat per la Fundació Pare Manel que destinarà els seus beneficis a l’entitat Chitinguito de Dios, un menjador solidari del Raval que actualment col·labora amb diverses entitats del barri per promoure la reinserció de col·lectius en risc d’exclusió social. L’acte, que tindrà lloc el proper 8 de setembre al mateix Teatre, compta amb un programa que inclou Bernstein, Gershwin i Txaikovski.

L’actor i humorista Carles Flavià serà el mestre de cerimònies d’aquest acte adreçat a tota mena de públics que comptarà amb un programa musical on es podran escoltar temes com la divertida obertura de Candide, de Bernstein, Lady be good, de Gershwin o la Simfonia nº5 en mi menor, de Txaikovski. A banda d’aquestes intervencions, el ballarí de claqué Guillem Alonso oferirà al públic part de les seves coreografies i la formació Blaumut interpretarà el tema El turista, acompanyada per la mateixa Orquestra Simfònica del Liceu.

Preu: 25-15€