El llac de les mosques és el nou lloc que proposa Sol Picó per viure el rock&roll

La coreògrafa i ballarina oferirà un espectacle de dansa que prima la interacció amb el públic

El llac de les mosques és el nou lloc que ens proposa Sol Picó per gaudir del rock&roll. L’espectacle tindrà lloc el divendres 13 de novembre (21h) al Teatre Auditori de Granollers. Un dia abans, Sol Picó i Valentí Rocamora oferiran una classe oberta per qui desitgi posar en pràctica els moviments que es veuran a L’espectacle. El llac de les mosques és una recerca de la nostra pròpia evolució a través de tots els rituals que conformen un concert de rock: la presentació dels cantants, els solos dels músics, les coreografies… La companyia de Sol Picó comptarà amb la col·laboració dels músics vallesans Jordi Pegenaute i Joan Rectoret, components del grup Té Punch!

La companyia Sol Picó pretén desenvolupar un espectacle auster i impactant, despullant-se de L’escenografia, amb una simplicitat que ressalta el contingut, la interpretació de L’obra i  la comunicació de L’artista amb el públic. Dalt de L’escenari, Sol Picó, una ballarina en el rol D’una cantant. A la platea uns espectadors que de ben segur no tardaran a sentir-se part del concert. Tot un exercici de comunicació que parla de la nostra pròpia evolució.

L’essència D’aquest projecte resideix en la voluntat D’explicar L’evolució de la vida. Una evolució que es pot resumir amb les paraules de la pròpia Sol Picó: ?Del que va succeïr a la bella Blancaneus quan es va casar amb el seu príncep blau: es ficà a palau i li entrà la depressió. Que fàcil és guanyar el món i perdre L’ànima! Aparegueren les arrugues i desaparegué el content! Quins temps aquells amb els nans! Millor no et miris al mirall, ni li facis preguntes. Reinventar-se o morir.?

Etiquetes: