El Lleuresport, el parc infantil de Nadal de Girona, arriba a la trentena edició

Es portarà a terme al Complex Esportiu del GEiEG de Sant Narcís els dies 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el president del GEiEG, Francesc Cayuela, van presentar el passat dilluns, 22 de desembre, la 30a edició del Lleuresport, el parc infantil de Nadal de Girona. Durant aquestes tres dècades d’existència del parc, s’ha “consolidat” com a referent de les festes nadalenques a la ciutat i s’ha convertit en un “ingredient imprescindible del Nadal per a les famílies gironines”, tal com ha subratllat l’alcalde. El president del GEiEG ha afegit que va ser un parc “pioner a les comarques gironines” i que s’ha anat adaptant als temps.

El parc obrirà les portes avui, dia 24 de desembre, amb una jornada inaugural a un preu especial d’1 euro i amb un horari concentrat de matí (de 10.30 a 14 h). La resta dels dies (27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener) el parc estarà obert de les 10.30 a les 14 h i de les 16.30 h a les 20.30 h. El Complex Esportiu del GEiEG de Sant Narcís serà l’escenari del parc.

Les activitats es dividiran entre l’àrea lúdica, l’àrea de tallers i parc infantil i l’àrea d’aventura. Aquest any, a més, el parc mostrarà la seva cara més solidària col·laborant amb l’entitat XaropClown amb la ubicació d’un espai per possibilitar fer donatius a l’associació.