El llit com a escenari de la vida

?Llits', un espectacle dirigit per Lluís Danés amb música de Lluís Llach

Després de L’èxit de crítica i de públic assolit amb Tranuites Circus (que es va poder veure la temporada 2006/2007), Lluís Danés torna al TNC per presentar-nos el seu nou espectacle, Llits. I ho fa acompanyat D’Albert Pla, Lídia Pujol i Alba Sarraute i de les composicions musicals de Lluís Llach, fetes per a L’ocasió. Un espectacle amb circ, música i la màgia que va captivar els espectadors ara fa dues temporades. L’espectacle es podrà veure fins al 3 de gener.

Llits és un recorregut a través dels llits que marquen la nostra existència. En L’instant eteri que separa la vida de la mort, un home reviu, en un llit D’hospital, els moments més importants del seu periple vital. Records amb un denominador comú; L’escenari on es representen els actes essencials de la vida: el naixement, L’amor, el desig, la mort; un teatre de somnis i també de realitat.
 
Del llit on naixem al llit de mort, del bressol o el llit de L’adolescència al tàlem nupcial o el llit de la infidelitat. Llits és el viatge a través de la vida de qualsevol de nosaltres. No deixa de ser una excusa per parlar, un cop més, de L’ésser humà.