Set nenes jueves, de Caryl Churchill

El Lliure programa Set nenes jueves, de Caryl Churchill, en suport al poble de Gaza i Cisjordània

Es podrà veure al Foyer 2 de la sala Fabià Puigserver del 5 al 13 de juny, abans de l'espectacle I només jo vaig escapar-ne, de la mateixa autora

Redacció.- El Lliure programa Set nenes jueves, de Caryl Churchill, en suport al poble de Gaza i Cisjordània
L’accés és gratuït i els donatius aniran en benefici de l’associació caritativa britànica Medical Aid for Palestinians.

Es podrà veure al Foyer 2 de la sala Fabià Puigserver del 5 al 13 de juny, abans de l’espectacle “I només jo vaig escapar-ne” de la mateixa autora.

Jordi Prat i Coll adapta i dirigeix aquesta peça curta, interpretada per Màrcia Cisteró, Marc Tarrida i Jacob Torres.
Aprofitant l’estrena de l’espectacle dirigit per Magda Puyo I només jo vaig escapar-ne, de Caryl Churchill, i tenint en compte el context polític internacional actual a Gaza i Cisjordània, el Teatre Lliure programa Set nenes jueves, una peça curta de la mateixa autora britànica.

La peça, gratuïta i oberta a tothom, es podrà veure del 5 al 13 de juny al Foyer 2 de la Sala Fabià Puigserver de Montjuïc abans de les funcions d’I només jo vaig escapar-ne.

Set nenes jueves és una peça de 10 minuts, escrita per la dramaturga en resposta als atacs militars israelians a Gaza del 2008 i 2009, que es va representar per primer cop al Royal Court Theatre de Londres el 6 de febrer de 2009. Churchill en va cedir els drets, amb la condició que tot allò que es recol·lecti de la representació de l’espectacle es destini a l’associació caritativa britànica Medical Aid for Palestinians, que treballa per mantenir la dignitat i la salut dels palestins refugiats i dels que viuen als territoris ocupats.

L’adaptació que es podrà veure al Lliure ha estat traduïda i dirigida per Jordi Prat i Coll, i serà interpretada per Jacob Torres, Màrcia Cisteró i Marc Tarrida. Conformen la peça set escenes repartides al llarg de 70 anys, en les quals jueus adults discuteixen què s’hauria i què no s’hauria d’explicar als seus fills sobre certs esdeveniments de la història jueva recent, a què l’obra al·ludeix indirectament.

El públic del Lliure podrà fer un donatiu a l’associació britànica a través d’un codi QR visible a l’espai, o també accedint directament a la pàgina web https://www.justgiving.com/fundraising/teatrelliure.