El Maldà estrena El pont de Laurent Van Wetter

Una comèdia protagonitzada per Babou Cham i Llorenç González

Redacció.- Aquest mes de febrer el Maldà estrena una nova producció de la sala, El pont de Laurent Van Wetter, una idea de Babou Cham i Llorenç González, amb versió d’Albert Tola i direcció d’Elena Fortuny. Una adaptació de l’obra del dramaturg francès que parla de les ganes de matar-se, de la covardia i de l’amistat, a través d’una proposta còmica i reflexiva que busca apropar l’obra a la intimitat de cadascú.

Cham i González, també intèrprets de la peça, coincideixen en un pont amb intencions de llançar-se daltabaix. En una sèrie d’embats hilarants les seves ganes de matar-se faran aflorar coincidències inquietants i connectaran els dos personatges d’una manera tan imprevista com sorprenent. El pont posa en escena el reguitzell de situacions, emocions i pensaments que es poden transformar en el desig de desaparèixer del món. Alhora, que reflecteix com la trobada, els vincles i la connexió amb els altres esdevé un motiu per viure.

La reescriptura de Tola, qui ha actualitzat l’obra als temps contemporanis, juntament amb la direcció de Fortuny, perfila el caràcter metafísic i oníric de la peça i el sentit de l’humor. Una proposta que es materialitza en un espai escènic, a càrrec d’Enric Romaní, feta d’elements simbòlics que potencien el joc teatral i la interacció entre els dos intèrprets.

El pont s’estrena el 17 de febrer (amb prèvia el 16) i estarà programat a la sala del Carrer del Pí fins al 13 de març. Una comèdia que vol apropar la peça a la intimitat de cadascú i fer emergir somriures dels que neixen del reconeixement de les frustracions i les limitacions pròpies, del que és, finalment, la feinada de viure.
­