El Maresme s’inunda de CanetRock

Canet de Mar ha preparat una programació paral·lela al festival

El proper 4 de juliol, CanetRock torna a inundar el Maresme. Més enllà dels concerts, els pobles de Canet i Arenys s’impliquen amb el festival a través de diverses activitats paral·leles que tindran lloc a les dues poblacions del Maresme. 

Una de les activitats principals és l’exposició Canet Rock: 40 anys i un dia, a Arenys de Mar, inaugurada el passat 12 de juny, que compta amb fotografies del  CanetRock dels anys 70 així com del CanetRock 2014. L’exposició es pot visitar al Centre Cultural Calisay d’Arenys (Riera del Pare Fita, 31) de dimarts a diumenge d’11 a 14h i de 18 a 21h.

El 2014 es va recuperar el mític festival amb gran èxit de públic, i també tindrà continuïtat el 2015, 40 anys després.

Pel que fa a Canet de Mar, el poble s’avança a la convocatòria dels concerts que comencen a les 16h, i a partir de les 10 del matí proposa una fira d’artesania i botigues al carrer, a la Riera Sant Domènec i la Riera Gavarra; així com un Mercat de Pagès, que se situarà a la Riera Gavarra (a l’alçada c/Bofill i Matas) fins les 14h, on es podran trobar productes de la terra i de proximitat.

A Canet de Mar hi haurà també el president de l’ANC, Jordi Sànchez, que participarà en un dinar. A les 12 del migdia, se celebrarà un acte a l’Envelat de Vil·la Flora, que comptarà amb la intervenció de Carme Forcadell i representants de l’ANJI i de Joves per la Terra. L’acte estarà amenitzat per actuacions musicals i presentat per Miquel Calçada, i es tancarà amb un pica-pica. A Vil·la Flora, els actes seguiran a les 18h amb una mostra de música, amb actuacions musicals, projeccions de documentals i parades d’associacions i entitats locals.

 A la tarda, Canet de Mar celebrarà a partir de les 17h el 1r Canet OFF, a la Riera Sant Domènec (davant la Casa Roura), amb actuacions de cantautors, cantautores i músics, entre els quals es podran escoltar Fèlix Cuc, Dídac Rocher, Carlos Rufete, Sargents i altres.