El Mercat de les Flors presenta En attendant L’inattendu

Una proposta de Claire Ducreux i Toni Mira

En attendant L’inattendu (Mentrestant, l’inesperat) neix de la trobada de Claire Ducreux (Leandre & Claire) amb Toni Mira (Nats Nus), dos creadors amb una llarga i intensa trajectòria professional. Dos intèrprets amb la seva pròpia personalitat escènica. Dos universos creatius molt diferents en la forma, però amb moltes convergències en L’essència. Dues maneres complementàries D’entendre la dansa. Dos creadors que, gràcies a aquesta trobada, han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic…

El banc i la taula que van donar vida als seus personatges i espectacles en solitari comparteixen un espai escènic que va omplint-se de fulles, humor, poesia, absurD’ per explicar-nos una senzilla història D’amor entre dos universos molt diferents en la forma però amb moltes convergències a L’essència.

Reflexions entorn En attendant’

Fins ara, gairebé no ens coneixíem de res, però intuíem que els nostres dos universos eren, en L’essència, complementaris, encara que molt diferents i fins i tot oposats en la forma. Tot i això, a L’hora de crear ens obliga a la confiança mútua, a acceptar ser vulnerable, al plaer del descobriment. Ens aproxima a un estat on qualsevol esdeveniment és un regal, a esperar allò inesperat.

En attendant… és un espectacle de dansa contemporània nodrit D’altres tècniques escèniques com el clown, el teatre visual, el teatre D’objecte, etc.
Un espectacle absurd, emotiu, ridícul, elegant.

Un espai de soledat, encontres, llibertat, joc, on L’imprevist és benvingut. A En attendant’ volem reflexionar sobre el pas del temps, com i de quina manera diferent cadascun dels dos personatges viu el temps; com es submergeix, s’escapa, gaudeix, analitza, comparteix, contempla, balla, atrapa, compta, observa? inventa el present. De com un té la sensació que el temps s’estira i s’omple, o bé es queda en la superfície, amb la percepció que sovint passa massa de pressa, deixant que la vida gairebé ni ens toqui. Ballar, gaudir, riure, plorar, agrair, estimar, ballar més, viure, compartir.

Etiquetes: